mandag 17. september 2012

Jakttrening

I kveld trente vi markering i Skoger sammen med tre stk fra treningsgruppen. Jeg ville at den som var kaster skulle stå nært nok dummien til å plukke den opp dersom Sprocket knallet.

Første gangen hadde jeg retrieverlinen løst rundt overkroppen hans. Han ble sittende uten å lette på seg så da fikk han hente dummy etter litt venting. Neste kast knallet Sprocket og kasteren plukket opp dummy. Han kom heldigvis raskt tilbake på fløytesignal. Vi gjentok øvelsen og denne gang ble han sittende!! God fart hadde han også.

Etter en liten pause, tok vi samme runde igjen to ganger. Han ble sittende begge ganger. Drøyde tiden litt før jeg sendte og passet på å være rolig og ha en avslappet holdning selv. Han får et dytt i rumpa idet jeg sier bli.

Siste runden i dag tok vi en dobbelmarkering. Første markering ble kastet på samme sted som tidligere. Nr to ble kastet i motsatt retning. Sendte på den første dummien først. Han fant begge greit. Ingen tegn til knalling. På tide å øve med større forstyrrelser?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar